Karlskrona Julmarknad

Välkommen som utställare till Karlskrona Julmarknad 2021

Lördagen den 4:e december kl. 10:00-16:00 och söndagen den 5:e december kl. 11:00-16:00 håller hela city, affärer och restauranger, museum, bibliotek m.fl. verksamheter i Karlskrona öppet. Ingen entréavgift!

Julmarknaden är inom ett avgränsat område i Karlskrona city. Hela city, affärer, restauranger, museum, bibliotek m.fl. verksamheter i Karlskrona håller öppet lördag och söndag.

Vi satsar på att skapa en attraktiv, högklassig och välbesökt traditionell julmarknad i Världsarvsstaden Karlskrona med genuint hantverk och lokalproducerade produkter och välkomnar därför speciellt Blekinges hantverkare och producenter.

Utomhusplatser för utställare kommer att finnas på Karlskronas gågator och fria ytor i anslutning till gågatorna. Inomhusplatser kommer att finnas i uppvärmda tält, och lokaler i anslutning till gågatorna. Antalet platser inomhus är begränsat.


Länkar nedan innehåller anmälan och uppdaterad information. Saknar du möjlighet att fylla i en digital anmälan kan den fås i pappersversion att skickas in med posten. Kontakta i så fall Benny Petersson 0709-651202.


Din anmälan vill vi ha senast 15 november.

Om du känner dig osäker på anmälan i ett digitalt formulär kan du ladda ner en blankett, fylla i för hand och skicka in den med posten. Klicka här för att hämta dokumentet.

Varmt välkomna till Karlskrona Julmarknad 2021.


Kontaktuppgifter

Benny Petersson, 0709-651202, eb.petersson@outlook.com (utställare)

Ewy Olander, 0705-491106, info@karlskronajulmarknad.se (allmänt om marknaden)

Då Covid-19-smittspridningen i landet fortsätter är det oklart vilka restriktioner som kommer att gälla i december. Vi följer löpande regeringens och FHM:s råd och restriktioner för att kunna utforma marknaden i förhållande till dessa och uppdaterar informationen varje månadsskifte.