Karlskrona Julmarknad

Välkommen till Karlskrona Julmarknad 2021
2:a advent

Lördag 4:e december kl. 10:00-16:00

Söndag 5:e december kl. 11:00-16:00

Karlskrona julmarknad närmar sig med stormsteg! Ja, det blir en julmarknad i city i år!

Lions club Jarramas och samarbetsparter i Karlskrona julmarknad har övervägt vad de nya föreskrifterna och smittskyddsåtgärder för att förhindra spridning av Covid-19 innebär för vår julmarknad. Vi rustar oss inför dessa och jobbar vidare med att det ”gaur” att åter kunna välkomna besökare och utställare/försäljare till en traditionell julmarknad i Världsarvsstaden Karlskrona!

Det kommer att finnas olika former av smittskyddsåtgärder för både inomhus- och utomhusaktiviteter samt marknadsvärdar för att vi alla, besökare, utställare och arrangörer på bästa sätt ska kunna undvika trängsel och förhindra smittspridning.

Vi uppdaterar Karlskrona julmarknads webbplats och program måndag 29/11 och därefter regelbundet, vartefter det sker ändringar i program eller förändringar i riktlinjer från folkhälsomyndighet och regering.


Vi vill även i år att Karlskrona julmarknad ska kunna bjuda på 2:a adventsmys och julkänsla i en vackert vintersmyckad stadskärna. Hela city, affärer och restauranger, museum, m.fl. verksamheter i Karlskrona håller julmarknadsöppet. Ingen entréavgift. I marknadsstånden kan du se skickliga hantverkare tillverka bl.a. tomtar och köpa genuint hantverk, lokalproducerade delikatesser från olika gårdsföretag, julgodis och mycket annat.

Förutom allt vad som erbjuds av utställare, företag och verksamheter i Karlskrona City, är julmarknaden fylld med flera programpunkter och aktiviteter som ska bidra till julkänsla för alla åldrar; tomteskog, tomteland, tomtar, ljusstöpning, musik och sång, lotteri, glögg, korv och mycket annat.Mer information på programsidanKarlskrona julmarknad arrangeras av Lions Club Karlskrona/Jarramas i samarbete med Cityfastighetsägarna, Blekinge Museum, Karlskrona City, Karlskrona kommun.

Vi följer löpande regeringens och FHM:s råd och restriktioner för att kunna utforma marknaden i förhållande till dessa.